Verkoop groep Rood: IE00B0M62S72

Verkoop groep Rood: IE00B0M62S72

Verkoop groep Rood: IE00B0M62S72

Een verkoop van een blok van ISHARES ESTOXX DIV.

Verkoop
SHARES ESTOXX DIV   
ISIN: IE00B0M62S72
Categorie: Rood
Datum: 16-04-2019
Koers: 22.465
Gerealiseerde winst: 5.233 %

Dit fonds betaald dividend uit vier keer per jaar. De hoeveelheid is niet echt schokkend, en daarom ook niet iets om op te vertrouwen. Nu het aandeel zelf boven de 5% winst staat heb ik een blok verkocht. Ik hou een blok over voor lange termijn-dividend. Het vrijgekomen geld kan ik weer investeren in andere fondsen die wat sneller gaan.

Dit fonds viel origineel in groep Blauw. Rood is pakkender aangezien het fonds een tracker volgt.

Het gaat lekker met de aandelen fondsen deze maand. Ik vermoed wel dat we een top gaan bereiken. Als ik moet gokken, rond Mei. Ik blijf dan ook even weg van nieuwe investeringen daar. Mocht het cijfer seizoen meevallen kan ik een aankoop doen. Anders wacht ik liever tot september.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.