Shell PLC

Shell PLC

Shell PLC

Shell heeft zijn aandelen vandaag omgezet. Dat heeft wat effect op mijn portefeuille.

Alle aandelen Royal Dutch Shell zijn omgezet naar Shell PLC. Dat gaat via DEGIRO waar ik dit aandeel heb via een verkoop en een aankoop transactie, zonder kosten volgens de verkoopprijs van afgelopen vrijdag.

Omdat ik gerealiseerde winst registreert in mijn systeem en ik drie blokken in dit aandeel heb, is mijn winst voor dit jaar weer best een stuk gestegen. Het Shell aandeel staat er namelijk goed voor. Ik kan de verkoop wegschrijven met een winst van 17,995%.

Nu staat mijn waarde natuurlijk weer op nul. En met de hoge koers is dat voor de statistieken geen mooi plaatje. Maar aangezien ik het aandeel toch volgens strategie IV heb maakt mij dat niet zoveel uit. Ik ga de komende tijd namelijk niet verkopen.

De nieuwe code voor SHELL is nog niet bekend bij de aandelen informatie leverancier die ik gebruik. Helaas. Dat betekent dat ik geen koersen van dit aandeel krijg. Dat is best wel jammer. Dit heeft ook effect op het dagrapport. Deze zal voorlopig zonder informatie van SHELL te vinden zijn. Latere informatie kan onvolledig zijn omdat het gebaseerd word op koers informatie startend met vandaag.

Het is jammer dat Shell naar het VK vertrekt. En mijn Nederlandse hart raakt dat wel. De koers reageert er echter positief op. Dus geen reden om afscheid te nemen van dit aandeel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.