Brexit en May

Brexit en May

Brexit en May

Geen stemming over de Brexit morgen. Ik weet niet of dit nu goed of slecht nieuws is. Aan de ene kant was de koers morgen omlaag gegaan bij het afwijzen van de deal. Dat was zo goed als zeker. Aan de andere kant is de koers nu omlaag gegaan omdat er nog langer onduidelijkheid is. Wat we nu hebben is een uitstel van executie. Als het meevalt horen we niet veel meer tot een nieuwe stemming in januari. Maar dat is allemaal onduidelijk. Zowel wanneer de stemming is en wat er nu gebeurd.  May die wordt uitgelachen terwijl ze haar speech houdt beloofd niet veel goeds:

May die wordt uitgelachen terwijl ze haar speech houdt beloofd niet veel goeds:

Ik kan me allerlei situaties voorstellen nu. Inclusief het afzetten van de regering, May, nieuwe verkiezingen, afstel van de Brexit, een nieuw referendum, etc. Het geeft allemaal onzekerheid en dat is niet goed voor de beurs.

Ik heb vandaag twee aankopen gedaan. Een is de AEX. De technische analyse geeft aan dat we mogen verwachten dat de koers omhoog gaat. Het lijkt een gok, maar de koers blijft toch mooi rond de 500 liggen. Een andere aankoop is in groep J. 

Mijn zilver en goud aandelen staan er gelukkig wel goed voor. Ze profiteren van de onzekerheid. De komende dagen eens zien of we hier van kunnen profiteren. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.